Barecho One Look At Winton «Enni»

Det er på tide og presentere Enni for folket 🙂
Enni er datter av Barecho Zimply Made For Me «Marta» og Winton The Winner Takes It All «Felix», og født 18/09-13. Vanja hentet henne hjem fra Sverige som parringsvalp etter Felix i november 2013. Allerede i midten av desember fikk vi passe henne en liten uke, og i januar var hun tilbake til oss igjen når Vanja og Dag var på ferie.
Jeg hadde mast litt på Vanja, om hun ikke visste av en kombinasjon jeg kunne kjøpe valp av. Tiden gikk og vi hadde en veldig tung periode når Farmor ble dårlig og til slutt døde. Så får vi et tilbud fra Vanja som var vanskelig og si nei til. Vi kunne få Enni på en foravtale. Enni blir min hund i all hovedsak, men Vanja har muligheten til å ha et kull på henne om helse og gemytt holder når hun blir gammel nok. Det er jo noen spennende ‘tester’ de skal gjennom før de kan avles på.

Så nå bor Enni fast hos oss, og det går strålende. Planene er ikke all verden – jeg vil nok fortsette i samme spor som med Lego. Hun skal bli verdens beste familiehund, og så skal vi gå masse turer i skog og mark. Innemellom skal vi gå spor og trene apport. Hun skal også være med på utstilling sammen med meg og Lego :o)

Lego er Ennis onkel, en rolle han tar med største selvfølge. Han lar henne kjøre på med valpelisens enda, og egentlig tror jeg aldri han vil se henne som voksen ;o)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: