Rolige dager

Ja, hva kan man si? Vi har pause fra det meste, men koooser oss masse.
En av grunnene er at vi for tiden har bare en bil, og da blir man litt mindre mobil. Bilen min har småtullet siden i sommer, men en dag vi gikk tur på Langstein bare ville ikke clutchpedalen mer, og jeg fikk ikke bilen ut av gir mer. Vi kjørte derfor i andregiret langs hytteveien fram til folk. Det eneste problemet var vel at det var null dekning på mobilen. Så jeg måtte gå inn til noen og spørre om å få låne telefonen, akkurat som i gamle dager 😉

Vel, jeg fikk kontakt med Far og han kom og hentet oss, så vi ble reddet. Jon hentet hjem bilen på kvelden, og vi fikk den til Møller. De har jo lang ventetid, så jeg aner ikke hvor lenge jeg blir billøs.

Nå ligger vi ikke helt i hi, selv om vi tar det med ro.
For ti dager siden stilte Lego i VIkingskipet på utstilling. Det var Vanja som hadde han med seg, mens jeg hadde Morris på besøk. Lego ble klipt og stelt etter alle kunstens regler, og han ble så fiiin! Nesten så jeg ikke kjente han igjen på bildene jeg fikk i ettertid 🙂

20121024-220038.jpg

20121024-220115.jpg

Han fikk excellent i kvalitetsklassen, og ble nr to i konkurranseklassen, bak storebror Dexter! Og det må vi si oss veldig fornøyd med! På ønskelisten sto jo en ck, men det var høyt oppe og jeg er kjempefornøyd! Det var 45 påmeldte i rasen, og jeg er vant til 1-6 som mest vanlig på dalmis.
Mens Lego var på tur bodde som sagt Morris til meg, si hei til Morris!

20121024-220505.jpg

Vi var i selbu og hadde dugnad i klubben. Der satte vi opp gjerdet til den nye agilitybanen, og den blir stoooor og kjempefin!
Mandagen etter kom Lego hjem, og på onsdag gikk vi tur på fjellet sammen med Marit

20121024-220901.jpg

På lørdag var jeg med korpset på tur til Rennebuspæll, og vi var ikke hjemme før ti på kvelden. Søndag morgen dro jeg til selbu igjen og trente spor. Vi skulle se om vi fikk Lego til å markere pinner siden dette har vært vanskelig.
Jeg gikk ut et kort spor med en åpen vinkel og fire pinner i. Pinnene hadde ligget i en boks med kyllingskinn over natta. Han stoppet et kort stopp på første pinnen, og jeg fikk belønnet før han trasket videre. Så bare gikk han over et par pinner, jeg så de ikke før jeg tråkket på de jeg heller. Sluttpinnen fant han til slutt, og syntes det var tull og slutte sporet nå. Etter at de andre hadde gått sine spor hadde vi en pause, og jeg bestemte meg for å legge ut personlige eiendeler i neste spor, lagt av noen andre. Så jeg la fram to buffer og tre hansker som det luktet masse meg av.
De andre la også spor med gjenstander og eiendeler i.
Lego gikk sitt spor helt sist, og jeg var veldig spent. Første han møtte på var ene buffen, og den slo han knallbra på og plukket den opp! De neste tre var hanskene, og to slo han fint på, mens den ene måtte han gå tilbake på. Han ville helst bare gå videre da, så jeg styra ikke så mye med gjenstandene. Så kom vi til den siste buffen, og da løsna det! Han plukket den kjempefint, og han hentet den flere ganger når eg kastet den til siden! Et lite steg for noen, men et ganske stort steg for meg 🙂

I dag gikk vi tur til Forbordsvollen, og hadde en flott tur i både strålende sol og snøvær!

20121024-222452.jpg

Nå er jeg spent på om det kommer bilder i dette innlegget, for det har jeg ikke prøvd fra padda før!

Reklame

One response to this post.

  1. Funket fint fra Padda:) Ser ut som dere storkoser dere.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: