Skvå Jubilation

Jubi er frk. Vill og Gal 🙂 Hun er høyt og lavt med et sterkt jaktinnstinkt. Noe som gjør henne lett å motivere, men setter også kaniner og høns i fare… Jeg har ikke satt noe mål for oss, men vi har litt planer. Jeg liker å gå spor i skogen, og det ser det ut til at Jubi også liker. Ellers så stiller vi på utstillingene som er i nærheten, samt at vi er nødt til å trene litt lydighet. Siden Jubi bare er litt over året enda har vi mange år foran oss. Så da er det bare å se hva tiden bringer!!

Juli 2010: Vi har nå oppnådd et mål jeg ærlig talt ikke trodde vi skulle nå. Første helga i juli er det NKK-utstilling i trøndelag, og i år var det påmeldt 14 dalmatinere. Jubi slo til og ble BIM bak Solbo’s Kayo, med cert!! Så nå har hun fem cert av fem mulige, inkludert det store!! Det betyr at når Jubi fyller 2 år har hun mulighet til å bli NUCH når hun tar et nytt cert. Dette blir da ikke før til neste år, så jeg tror at jeg kan slappe litt mer av på utstillingene som er igjen dette året. Nå er det liksom ikke så stort press lenger :o)

Jubi ble BIM på NKK Leangen 4/7-10 og tok storcertet.

Ellers så har Jubi roet seg betraktelig den siste måneden. Om det skyldes at hun ble enebarn, eller om hun gradvis modnes og blir mer og mer voksen vet jeg ikke. Men hun er mye bedre å leve med nå :o) Så håper vi bare denne trenden fortsetter :o) I sommer skal vi prøve å trene blodspor, målet er å delta på en prøve i løpet av høsten.

Siste oppdatering, januar 2012:

Jubi forlot oss helt i starten av januar 2012. Hun ble bare knappe tre år. Det tok meg mange nedturer og dårlige opplevelser før jeg klarte og ta avgjørelsen på at dette ikke gikk. Men Jubi ga meg mer enn jeg nok er klar over. Selv om det var utallige nedturer var det også oppturer innemellom!!

Jubi ble både Norsk og Svensk Utstillingschampion i løpet av sommeren 2011, ikke så lenge etter at hun ble to år.

Vi deltok på mange kurs, hun gikk MH med godkjent på skudd og gjennomført på alle punkter. Vi kom til start i blodsporkonkurranser, to ganger i løpet av 2011 startet vi, og første gangen fikk vi en null. På vår andre start fikk vi en flott 1.premie og det er nok mye større for meg enn begge championattitlene!

Vi deltok på klubbmesterskapet i pinnespor både i 2010 og 2011. I 2010 ble vi nummer fem og var knallfornøyd. I 2011 ble vi nummer 2!!

Jeg kommer aldri til å glemme Jubi, og samtidig håper jeg at jeg aldri får en hund med like sterkt jakt/draps innstinkt igjen!

Hvil i fred Jubi, klem fra meg!

Reklame

One response to this post.

  1. Gratulere så mye med Ita som fyller 12 år i dag. 18. mai 1998 ble C -kullet født. Hunder som jeg er stolt av å ha oppdrettet under kennelnavnet Skvå.
    Ita er nok den lengstlevende av disse og ønsker henne lykke til. Takk til familien som gir henne et herlig liv og for fantastisk god kontakt i alle år.
    Takker for mange morsomme bilder som jeg har gledet meg over.
    Stor klem til dere alle.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: