Nytt år og allerede laaangt ut i året!

Såååå, hva har skjedd?
Vi fikk snø da, etter en lang periode med barfrost kom det endelig nok snø til at skiene fikk lufta seg. Veldig etterlengtet det, men jeg klager ikke altså! Barfrosten var jo en drøm den og! Man kunne gå over alt! Rett over myrer og vann/bekker. Vi trasket mye rundt på steder vi før ikke har kommet til. Jon fikk også starta rekordtidlig i skogen, det gjorde at han i år er ferdig når han tidligere år har startet.

20130218-230554.jpg
Bildet er fra 20.januar, på bursdagen til Jon! Sola kommer så fint tilbake og vi ser henne mer og mer for hver dag.

I starten av februar er det endelig nok snø på åkeren, og vi får lagt spor rundt på bygda. Og da måtte vi jo teste løypa. Lego fikk seg trekksele like før, og halvveis i løypa kobla jeg han på beltet og lot han trekke. Og så lenge han hadde en hare foran seg gikk det kjempebra!

20130218-231139.jpg

Jeg har også startet opp igjen en lenge begravd hobby, nemlig strikking. Jeg er jo såååå bortskjemt, da jeg har så mange rundt meg som strikker. Men så var det Jon som hadde slitt ut tovasokkene sine, og dette har vi nå ingen som strikker for oss. Så da var det bare og skaffe seg pinner, garn og oppskrift. Vips hadde både Jon og Joakim nye sokker. Etterpå har jeg fortsatt med ull som skal toves. Ikke alltid like enkelt da størrelsen ikke er gitt før plagget er ferdig vasket. Men det er morsomt og se ting blir skapt.

20130218-231706.jpg
Lego hjelper alltid til!

Etter at skiene først fikk lufte seg har jeg brukt de flittig. Det er ingenting som gir meg like stor lykkefølelse som å være på skitur med hund i vårt nydelige landskap. I begynnelsen av februar fikk vi også besøk av to herlige damer, Liza og Zelma. De er Legos mor og søster. Det ble en del turer med de og andre hundevenner.

20130218-231953.jpg

20130218-232307.jpg
Herlig!

Så det er stort sett det vi holder på med om dagene, turer i frisk luft og bare kos. Innerst inne gleder jeg meg også mye over at for hver dag som går så er sommeren nærmere 🙂 Lego tar et snøbad så ofte han kan, så jeg lurer på hvordan jeg skal klare og holde han unna vannet til sommeren.

20130218-232743.jpg

Med det avslutter jeg nå, så kanskje jeg ikke drøyer den like lenge til neste gang!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: