KM i pinnespor

Ja, da er årets klubbmesterskap i pinnespor avholdt.
Jeg har jo som tidligere nevnt prøvd Lego litt på pinner uten særlig respons. Så forhåpningene var ikke særlig høye. Taktikken var å la Lego gå spor så fikk jeg se etter pinner. Mer seriøst enn det tok vi det ikke. Men det funka!!
På den første nølte han i et mikrosekund, og fikk masse ros for det. Rett foran en pinne stoppet han opp og så på de andre som gikk sine spor. Da lente jeg meg fram og knaska litt a/d på pinnen uten at han så det. Da gikk han jo rett på og fikk masse belønning, selv om ikke pinnen var i fokus hos han.

Men resultatet ble fire av fire pinner og vi var med videre 😉

Neste spor ble lagt i skogen og var et U-spor. Dette var umerket, så nå måtte vi klare oss helt alene. Han la seg på og gikk kjempebra. Men så ville han ned mot bekken og jeg mente sporet gikk inne i skogen. Hvem hadde rett? Lego selvsagt 😉 dermed misse vi pinnen på første strekka. Vinkelen tok han veldig bra, og han gikk godt langs neste strekke, men ville bort til kanten av bekken, og det lå ingen pinne der. I den siste vinkelen begynte Anita og tenke selv igjen, og det funka like dårlig som første gangen. Vinkelen gikk nemlig ikke 90grader, men mer 120grader (altså ganske åpen ). Men da begynte jeg og tenke litt, og tok han tilbake til vinkelen og lot han jobbe selv. Der lå han godt i Lina igjen og dro meg opp bakken. Jeg kjente godt ‘stoppen’ i lina, men den var for kort til å legge merke til med synet. Men jeg gambler litt og ropte bra, og da stoppet han og kikka ned. Og der lå pinnen!! Så det ble en enslig pinne på oss på siste sporet, men jeg var likevel godt fornøyd!

Det blir nok ikke mer nyinnlæring nå før hormonene har roet seg litt, så kan vi fortsette på pinneinnlæringen da.
Jeg synes han oppførte seg veldig ba i dag da! Han tilbød kontakt ved flere situasjoner jeg ikke forventet det, og han var like snill til alle hunder 🙂 Og han gikk jo spor så det sang! Jeg lærte meg at å stole på at han går bedre spor enn meg er lurt 😉
Vi var også utrolig heldige med været i dag, og det var en superkoselig dag sammen med bare koselige folk!

Gratulerer så mye til Wenche og Tuva på førsteplass, Tone og Mia på andreplass og Johanna og Jing på tredjeplass! Takk for en trivelig dag!

Reklame

One response to this post.

  1. Posted by Tone og cockerne on 30. september 2012 at 22:06

    Tusen takk for en trivelig dag, og du & Lego er et kjempebra pinneteam som fordeler jobben 50/50!! 😉 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: