Hormoner

Jo da, jeg visste at det kom… Likevel var det uventet, for han har liksom vært så uproblematisk hele tiden. Så kanskje jeg hadde et ørlite håp om at jeg slapp billig unna??
Det som er greia er at vi jo går på kurs på torsdagene, og det startet forrige uke. Han var helt på nett i første økta, og jeg var veldig stolt 😉 Så fikk vi beskjed om at vi skulle ha fellessitt. Problemet var bare at de andre to på fellessitten var tisper i løpetid. Han satt fint, men så fikk han snuta i bakken like før vi gikk inn i bilen og da var det gjort. Han ble helt forvandlet, hvem tok den herlige hunden min?

Etter pausen hentet jeg han ut, med godt mot. Men svosj, så var det feil hund igjen gitt… Han var som limt til bakken, og helt umulig og få kontakt med. Jeg måtte dra han bort fra de andre og gjorde hva jeg kunne, men ingen godbit, leke eller person kunne bokse ut hormonene.. Så det ble lite utbytte av denne økta.

Vel hjemme igjen var han seg selv, men hvor lenge var Adam i paradis? I går var vi tilbake på kurs, og borte var hunden min, han lå klina til bakken og utenfor dekning. Så jeg prøvde hardt det første kvarteret og få kontakt, før jeg fikk tips om å bare gå, for så belønne hvert mulige øyeblikk med kontakt. Og det funka faktisk! Selv om det var dårlig dekning så var det litt innimellom!
Den siste økta gikk vi inn i hallen, men da var det gutta som fikk inn før disse godluktende jentene. Da skulle vi trene på innkomster, oppstarter og litt avstand. Jeg er veldig fornøyd, men de andre lo av liggen til Lego… Skjønner ikke hvorfor??? Han liker komfortable ligger og bikker seg over og virkelig koser seg. Men det ser kanskje ikke strømlinjeformet og elite-aktig ut? Dessuten så klarer han jo og sitte opp uten og flytte på hele seg! Ser ikke problemet jeg 😉

Neste gang er det siste gang, skulle gjerne hatt med meg noen til å ta bilde av oss da, blir liksom en bedre blogg med bilder 🙂

Jeg leste at han nå er inne i den fysiske kjønnsmodningen, så alt er vel normalt, og forhåpentligvis går det over!
I dag skulle jeg ta en liten sporøkt og prøve med pinner. Men jeg kunne vært litt smart og bare gått tur i stedet. Pinner fantes ikke, men han gikk spor da.. Så jeg kan vel bare droppe KM i pinnespor på søndag, eller så kan Lego gå spor, så får jeg plukke pinner 😉 så ser vi om hvem som er best av oss 🙂 oppdatering kommer nok!

Reklame

One response to this post.

  1. Posted by Ida on 30. september 2012 at 22:05

    Kjente meg veldig igjen her, faktisk har vi det litt sånn til tider enda 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: