Mye har skjedd og lite har jeg skrevet…

Så i stedet for å oppsummere så bare starter jeg på helgen jeg!
På lørdag var det kurs i hvordan trene din spaniel til jaktanleggsprøve. Lego fikk først prøve seg på et slepespor med kanin. Hun som gikk ut sporet glemte og merke annet enn slutten, men Lego var aldri i tvil. Han dura opp bakken og fant den bortførte iskalde kaninen. Han prøvde og apportere den, men syntes den var litt ekkel. Så han holdt den ikke så lenge.
Så var det klart for feltdelen. Her skal hunden gjøre et spanielsøk foran føreren. Jeg går alt for fort og hørte hele tiden stopp-stopp-stopp bak meg 😉 Lego hadde gode anlegg til dette også han, men her trenger vi nok litt mer trening..
Etter en pause var det klart for vannarbeid. Siden det vannet vi holdt til ved ikke egnet seg dro vi ned til sjøen. Her var det fjæra sjø, men det var ikke så dumt det. Nå gikk alle frivillig ut i vannet! Lego ble sluppet løs og jeg kastet måka. Han løp rett ut og apporterte den inn. Ikke noe godt grep, men inn kom den. Så kasta jeg den en gang til og da var han heltent. Han tok et mye bedre grep og kom løprnde inn med bratt nakke og høye benløft. Og ikke aktuelt å gi fra seg noen måke nei. Den hadde han visst gjort seg fortjent til! Men med litt overtalese fikk jeg måka og han ble satt i bånd. Og da var det en som syntes synd på seg selv når andre fikk leke med måka…
En kjempefin, men noe kald dag. Og det ser ut til at jeg har en ekte spaniel 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: